malli

tiistai 7. helmikuuta 2012

Kaikki uusiksi

Blogin päivitys on tökkinyt pahasti vuoden verran. Samoin on tökkinyt nukkekotihommat. Melkein vuosi on mennyt ihan minimaalisen vähällä mineilyllä, mutta nyt viimeiset pari viikkoa on ollut todella vilkasta nukkekodissa.

Perheemme pienimmäinen, pari vuotias poitsu on onnistunut pienillä sormillaan saamaan paljon tuhoa nukkekodissa, alkaen talon ulkoseinistä. Intouduin pari viikkoa sitten tekemään talooun uuden etuseinän, siis sen avattavan seinän. Maalata hurautin sitten talonkin valkoiseksi entisen punaisen sijasta. Ja kuten oikeassakin elämässä, remonteilla on tapana levitä... ;)

Seuraavaksi tilasin netistä portaat. Portaita olen suunnitellut vuodesta 2004 lähtien... Hyvin suunniteltu on puoleksi tehty...? Portaat eivät sitten oikein mahtuneet niille varattuun tilaan, vaan jouduin siirtämään vähän väliseiniä, joka aiheutti tapetointihommia ja lattianpäällystystä... Tämä aiheutti sähköistyksen purkamista. Ja kun kerran purin, niin kävin sitten ostamassa Ikeasta uudet valot. Ja kun niitä asensin, niin jouduin päällystämään sisäkatot uusiksi. Eli ihan kaikki pinnat on sitten loppujen lopuksi käyty läpi pienen remontin johdosta. :D

Mutta hyvä niin. Kyllä nyt on HYVÄ MIELI! Yritän tänään räpsiä kuvat ja laittaa ne tänne nettiinkin, niin uudistetaan nyt sitten samalla tämä blogikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti